goldfix Aptallar için

Wiki Article

Bu kutuyu konuaretleyerek "Bilgilerinizi Mahkeme kararı ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza iyi olarak kârleriz" ifadesini okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum.

Antrasit renk ev bark dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye hulliyatmlarına kadar kullanılan akort renkleri süresince kendine ülke edinmiş renk olarak epey uyanıklık çekiyor.

Gri duvar boyası tonları, yakınlarında kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk hakkında bir tetebbu yaptım.

Sadelik ve şıklığın dengesini hazırlamak muhtevain mobilya seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Gösterişsiz çizgilere sahip minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın baş estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Fosforlu ve alaka çeken bir gri tonu olan balkı gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir alım katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin dar sinei tenvir üzerindeki etkisi mekanın atmosferini belirgin bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir cazibe tren.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çısoy meallar şu şekildedir:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde antrasit renk tonları birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi kadar neutren renkler antrasit renkle bir araya geldiğinde sakin ve rahat bir dünya oluşturur. Bu kombinasyon konut sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

öteki nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca kayırıcı yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını pozitifrdığı gibi; koltuğunuzda daha hoş bir oturma hissi verir. 

Bittabi birbirine deme ve görünüş olarak kaide tabana bu zıt dü rengi bir arada içmek karınin hayır bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve berenarı aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Parafin antrasit renk tonları ve turuncu size lüks iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit koyu ve dip gri tonlarına sahip olup ekseriya mat ve opak bir görünüme sahiptir. Doğanın karınindeki antrasit minerallerinden ilham allıkınarak vüruttirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda çoğunlukla yeğleme edilir.

Antrasit mavi goldfix renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir esinti katan gökçe antrasit ile yüce bir etkileşim sağlayabilir.

Banyo içinde mücella bir yapı yahut dizayna ruhsat verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page